Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Relax-Day Foot Mask - Maske za stopala

Village 11 Factory Relax-Day Foot Mask Maske za Stopala
Village 11 Factory Relax-Day Foot Mask Maske za Stopala
Village 11 Factory Relax-Day Foot Mask Maske za Stopala
Village 11 Factory Relax-Day Foot Mask Maske za Stopala
Relax-Day Foot Mask

Cena: 219,00 RSD   319,00 RSD

WEB ID: 32
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama

Opis proizvoda

Relax Day maske za stopala sa Aqua Butter kompleksom oporavljaju suva i umorna stopala čineći ih ponovo mekim i glatkim. Imaju vegansku, cruelty-free formulu bez sulfata i parabena.

Redovnom upotrebom Relax-Day soknica Vaša stopala biće nežna, meka i hidrirana. U pakovanju se nalaze dve soknice (maske).

Zašto su Relax-Day maske za stopala bolje od sličnih proizvoda?

1. Relax-Day maske za stopala imaju kremastu formulu koja nije lepljiva.

2. Uz Relax-Day maske za stopala imaćete baby mekana stopala za samo 15-20 minuta zahvaljujući posebno dizajniranoj formuli koja sadrži jojobu, suncokret i šafraniku, neguje i omekšava umorna i suva stopala.

3. Obogaćene su Aqua Butter kompleksom sa Aloe Butter-om ™ , koji sadrži ekstrakt aloje i ulje kokosa, i Rose Butter-om ™ koji sadrži ulje kokosa, ulje palminog jezgra i ulje ruže Damaska. Ovi pažljivo odabrani, čisti i nerazblaženi nutrijenti oporavljaju suvu kožu.

4. Tajni sastojak Relax-Day maski za stopala je koren đavolje kandže, retke biljke koja se od davnina koristi od strane afričkih starosedelaca za ublažavanje bola i zaceljenje rana. Đavolja kandža je vrlo retka i ugrožena biljka, te se jedino može brati u limitiranim količinama.

Upotreba

Nakon otvaranja pakovanja, razdvojiti maske prateći isprekidanu liniju. Staviti čista stopala u "soknice" koje su obložene esencijom. Zategnuti ih sa tračicama oko članaka. Nakon 15-20 minuta skinuti soknice, a preostalu esenciju utrljati.

Pakovanje: 15g 

Maska za stopala

 

* Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.