Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Mat ajlajner marker L.A. Girl Line Art Matte Eyeliner - Espresso

Dostupno u nijansama:

Cena: 999,00 RSD

WEB ID: 154
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama
Nijansa: Espresso

Opis proizvoda

Line Art Matte Eyeliner je mat, vodootporni ajlajner marker koji ima veoma postojanu, intenzivnu i pigmentovanu boju.  Flekisibilan vrh ajlajnera je dizajniran za uredno i ravnomerno iscrtavanje precizne tanke linije i dramatične debele linije u samo jednom potezu. Brzo se suši, ne razmazuje se i ima vodootpornu formulu koja omogućuje dugotrajno nošenje.

Upotreba

Naneti L.A. Girl Line Art Matte ajlajner marker uz bazu gornjih trepavica. Za tanku i preciznu liniju ajlajnera koristiti sam vrh markera. Za deblju liniju ajlajnera držati marker pod uglom i naneti ga na kapak. Završiti look uz L.A. Girl Volumatic maskaru koja je dobitnik Beauty All Star nagrade magazina OK! u Americi. Ova maskara će produžiti i uviti trepavice i pružiti im volumen.

Za najbolje rezultate odlagati marker u uspravnom položaju sa poklopcem na dnu. Čuvati ajlajner marker dobro zatvoren kako bi se sprečilo njegovo isušivanje. 

O brendu

L.A. Girl je popularan beauty brend iz Los Anđelesa koji je omiljen među beauty influenserima, šminkerima i trendseterkama širom sveta koje traže kvalitet po pristupačnoj ceni. L.A. Girl je cruelty-free brend i nikada ne testira svoje proizvode na životinjama te je kao takav priznat od strane organizacije za zaštitu životinja PETA. U svojoj ponudi ima veliki broj vegan proizvoda. 

* Disclaimer: Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se minimalno razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.