Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Olovka za obrve L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil - Blackest Brown

Dostupno u nijansama:

Cena: 699,00 RSD

WEB ID: 135
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama
Nijansa: Blackest Brown

Opis proizvoda

Shady Slim Brow Pencil je precizna olovka za obrve sa kojom se postižu guste i savršeno definisane obrve. Olovka ima super tanak vrh osmišljen za precizno iscrtavanje, oblikovanje i popunjavanje obrva detaljnim potezima koji imitiraju izgled same dlake. Koristiti češljić na suprotnom kraju olovke za češljanje obrva, blendanje nanete boje i postizanje prirodnog izgleda.

Upotreba

Koristeći češljić olovke rasčešljati obrve i usmeriti ih ka gore. Koristeći kratke, brze poteze iscrtati kratke linije imitirajući dlake obrva počevši od dna obrva ka spoljašnjem delu oka. Popuniti praznine u obrvama. Pročešljati obrve još jednom i izblendati nanetu boju za prirodan izgled obrva.

O brendu

L.A. Girl je popularan beauty brend iz Los Anđelesa koji je omiljen među beauty influenserima, šminkerima i trendseterkama širom sveta koje traže kvalitet po pristupačnoj ceni. L.A. Girl je cruelty-free brend i nikada ne testira svoje proizvode na životinjama te je kao takav priznat od strane organizacije za zaštitu životinja PETA. U svojoj ponudi ima veliki broj vegan proizvoda.
 

* Disclaimer: Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se minimalno razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.