Često na Instagramu možete videti kako poznate ličnosti i blogerke upravo koriste Sheet maske. Selfie-ji sa Sheet maskama ili maskicama za predeo oko očiju tokom leta avionom ili doterivanja pred izlazak su česta pojava jer su sheet maske postala uobičajena rutina kod devojaka širom sveta.

Šta su Sheet Maske?

sheet maske za lice

Sheet maske su napravljene od inovativnog materijala natopljenog serumina, esencijama i visoko kvalitetnim sastojcima kao što su vitamin C, aloja i bilji ekstrakti. 

Najpopularnije sheet maske su one koje se koriste za lice, međutim Village 11 Factory korejski brend, ekskluzivno dostupan u Amorina Cosmetics, je kreirao i maske za ruke i noge, kao i za predeo oko očiju.

Prednosti Sheet Maski

Sheet maske prate oblik lica te je nanošenje i korišćenje istih veoma jednostavno. Takođe savršene su za sve one koje imaju malo slobodnog vremena. Za samo 15-tak minuta sheet maske hidriraju, umiruju i vraćaju sjaj koži oporavljajući je od negativnih spoljnih uticaja. 

Ove maske mogu koristiti i muškarci i žene, čak i kad nisu kod kuće, jer ne zahtevaju umivanje nakon upotrebe. Kada maska odstoji na licu, dovoljno je da se skine, a ostatak esencije utapka.

Sada kada ste saznali nešto više o blagodetima korejskih sheet maski, preporučujemo da pogledate sheet maske korejskog brenda Village 11 Factory i pročitate detaljnije o njihovim sastojcima. U našoj ponudi, nalaze se različite maske, te smo sigurno da ćete pronaći nešto što odgovara Vašim potrebama po veoma pristupačnim cenama. 

 

* Disclaimer: Mišljenja iznesena u Amorina Cosmetics blogu su informativnog karaktera i nisu supstitut za profesionalne savete - Vaša je dužnost da činjenice samostalno proverite i da se uvek konsultujete sa dermatologom pre usvajanja drugačijeg beauty režima. Nije dozvoljeno publikovanje ili bilo koji vid nedozvoljene upotrebe intelektualne svojine objavljenje na Amorina Cosmetics sajtu.