Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Flat Perfection Foundation – Puder u kamenu Light Neutral

Flat Perfection Foundation

Cena: 1.799,00 RSD   2.249,00 RSD

WEB ID: 40
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama
Nijansa: Flat Perfection Light Neutral

Opis proizvoda

Flat Perdection Foundation je puder u kamenu sa veganskom i vegetarijanskom forumulom bez silikona. Dragoceni minerali su kombinovani sa biljnim sastojcima i vitaminima koji daju koži gladak, sjajan izgled čineći je sublimnom na izgled i dodir.

Nijansa Light Neutral je najsvetlija nijansa sa neutralnim podtonovima koja nema  ni izražen žuti niti roze ton. Posebno je pogodna za svetliju kožu i poznata je po tome što pristaje skoro svima, pogotovo tokom zimskim meseci. Ako imate svetao ten koji ne crni lako, onda je ovo nijansa za Vas. 

Beauty Saveti

Flat Perfection puder u kamenu se nanosi vrlo brzo i jednostavno. Za prirodan efekat koristiti sintetičku četku i sa njom naneti malu količinu proizvoda koristeći kružne pokrete.

Ukoliko želite veću prikrivenost, naneti malo vode ili makeup sprej na četkicu sa puderom.

Zanimljiva činjenica: Dizajn ovog pudera je baziran na konceptu harmonije i glatkosti. Inspiraciju za minimalističko pakovanje dizajneri pudera dobili posmatrajući polirano kamenje iz Zen bašti.

Po čemu se Flat Perfection puder u kamenu izdvaja?

✩ Vegetarijanski & Veganski proizvod: bez sastojaka životinjskog porekla
✩ Bez silikona, petrolatuma i parabena
✩ Cruelty free: nije testiran na životinjama
✩ Made in Italy kvalitet 

Pakovanje: 8g proizvoda i pakovanje prečnika 5,8 cm.

 

* Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.