Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Relax Day Body Oil Wash & Cream - Set za negu tela

Village 11 Factory Set Sredstvo za Kupanje i Krema za Telo
Village 11 Factory Set Sredstvo za Kupanje i Krema za Telo
Village 11 Factory Set Sredstvo za Kupanje i Krema za Telo
Village 11 Factory Set Sredstvo za Kupanje i Krema za Telo
Relax Day Body Oil Wash & Cream

Cena: 1.599,00 RSD   2.599,00 RSD

WEB ID: 116
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama

Opis proizvoda

Ovaj veganski, cruelty-free set za negu tela bez parabena se sastoji od nežnog uljanog sredstva za kupanje (Body Oil Wash) i bogate kreme za telo (Body Oil Cream).

Body Oil Wash je dvojslojno, uljano sredstvo za tuširanje. Obogaćeno je Aqua Butter kompleksom (ekstrakt aloje vere, kokosovo ulje, ulje palminog jezgra, ružino ulje). Gornji sloj sadrži kokosovo ulje, argan ulje i ulje semena moringe. Donji sloj sadrži ekstrakt lista Hinoki drveta (chamaecyparis obtusa), ekstrakt zelenog čaja i ekstrakt indijskog lotusa (nelumbium speciosum). Ovi kvalitetni, prirodni sastojci predstavljaju magičnu kombinaciju za meku, glatku i zdravu kožu.

Body Oil Cream je uljana krema za telo koja neguje i omekšava kožu. Sa čak 20% ši putera, ova krema zadržava mekoću, vlažnost i glatkoću. Obogaćena je Aqua Butter kompleksom (ekstrakt aloje vere, kokosovo ulje, ulje palminog jezgra, ružino ulje). Tajni sastojak ove kreme je ekstrakt đavolje kandže, retke biljke iz porodice susama, koji afrički starosedeoci koriste za ublažavanje bola i zaceljenje rana i koja je poznata po anti-inflamatornim i anti-aging svojstvima. Pogodna je za sve tipove kože, a pogotovu za suvu kožu.

Upotreba

1. Promućkati sredstvo za tuširanje 2-3 puta kako bi se slojevi pomešali.
2. Naneti na kožu masirajućim pokretima.
3. Isprati vodom.
4. Na suvu i čistu kožu naneti kremu za telo.

Pakovanje: uljano sredstvo za tuširanje (300 ml) i krema za telo (200 ml).