Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Tečna senka za oči L.A. COLORS Gelly Glam Metallic Eye Color - Queen Bee

Cena: 459,00 RSD

Brend: L.A. COLORS
WEB ID: 237
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama
Nijansa: Queen Bee

Opis proizvoda

Gelly Glam Metallic Eye Color je tečna senka na bazi vode, koja se veoma lako nanosi i blenda, a nakon što se osuši kapcima pruža dugotrajan metalik look. Uz zavisnosti od nanete količine Gelly Glam senke efekat može biti od prozirnog šimer do intenzivnog metalik efekta. Unikatna formula ove senke ima gelastu tekasturu koja je prijatna za korišćenje i ravnomerno se nanosi. Kada se osuši, senka je nelepljiva, ne razmazuje se i ne skuplja na prevoju.

Ima vegansku formulu i pogodna je za vegane i vegetarijance.

Upotreba

Gelly Glam senke se mogu koristiti samostalno ili preko proizvoda u prahu.

O brendu

L.A. COLORS je beauty brend iz Los Anđelesa koji je nudi trendy i kvalitetnu šminku po veoma pristupačnim cenama. L.A. COLORS je cruelty-free brend i nikada ne testira svoje proizvode na životinjama te je kao takav priznat od strane organizacije za zaštitu životinja PETA.
 

* Disclaimer: Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se minimalno razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.