Besplatna isporuka Za narudžbine preko 3.000 dinara na teritoriji Srbije

Tečni iluminator L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator - Afterglow

Dostupno u nijansama:

Cena: 999,00 RSD

WEB ID: 131
Dostupno: Ima u dovoljnim količinama
Nijansa: Afterglow

Opis proizvoda

Luminous Glow Skin Illuminator je tečni iluminator kremaste formule koji se besprekorno blenda i pruža prirodni sjaj. Dostupan je u 2 blistave nijanse Moonlight i Afterglow. 

Ima vegan formulu. Pogodan je za vegane i vegetarijance. Smile

Upotreba

L.A. Girl iluminator se može koristiti samostalno za prirodan i blistav ten, kombinovati sa tečnim puderom za zavodljiv sjaj ili koristiti kao hajlajter na željenim delovima lica ili tela. Može se koristiti kao podloga pre šminkanja, u kombinaciji sa puderom ili nakon nanošenja pudera kao hajlajter.

O brendu

L.A. Girl je popularan beauty brend iz Los Anđelesa koji je omiljen među beauty influenserima, šminkerima i trendseterkama širom sveta koje traže kvalitet po pristupačnoj ceni. L.A. Girl je cruelty-free brend i nikada ne testira svoje proizvode na životinjama te je kao takav priznat od strane organizacije za zaštitu životinja PETA. U svojoj ponudi ima veliki broj vegan proizvoda.

* Disclaimer: Težimo da opisi proizoda na sajtu Amorina Cosmetics budu što precizniji, međutim ne možemo da garantujemo da su potpuni i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i postoji mogućnost da se minimalno razlikuju od samih proizvoda i njihovog pakovanja.