Da li ste čuli za tkz. gradient smudged lips? Ovaj beauty trend stiže upravo iz Južne Koreje, a uz proizvode Amorina Cosmetics ga možete lako ispratiti. Kiss

Korejke su pokrenule tkz. blurry smudged gradient lips trend nanošenja karmina na (namerno) neprecizan način.

Postoje varijacije na temu, ali evo jedan od naših primera...

smudged lips trend
 

Mini-tutorijal za Gradient & Smudged Lips trend:
1. Pripremite usne tako što ćete ih po potrebi prethodno hidrirati kako bi karmin lepše prijanjao.
2. Ukoliko želite, stavite  puder na usne kao bazu kako bi boje karmina bile još upadljivije.
3. Na centralni deo usana naneti prvu boju po izboru. Obično je to tamnija nijansa.
4. Na spoljašni deo naneti drugu boju i izblendovati. Ne treba da budete previše precizni - karmin ne treba pravilno da prati liniju vaših usana.
5. Za glossy finish, look možete završiti tako što ćete dodati  sjaj na usne ili balzam za usne sa šljokicama. Ukoliko preferirate više mat izgled poslednji korak preskočite.

Vi nađite način koji se vama najviše dopada, a u našoj prodavnci sigurno ćete pronaći bezbroj nijansi korejskog brenda Village 11 Factory koje će vam se svideti: od nude nijanse za svaki dan do dominatnih crvenih i bordo boja za uveče.

 

* Disclaimer: Mišljenja iznesena u Amorina Cosmetics blogu su informativnog karaktera i nisu supstitut za profesionalne savete - Vaša je dužnost da činjenice samostalno proverite i da se uvek konsultujete sa dermatologom pre usvajanja drugačijeg beauty režima. Nije dozvoljeno publikovanje ili bilo koji vid nedozvoljene upotrebe intelektualne svojine objavljenje na Amorina Cosmetics sajtu.