Village 11 Factory je kultni korejski brend koji je osvojio srca pripadnica nežnijeg pola širom sveta. A sada, stiže i u Srbiju ekskluzivno u Amorina Cosmetics. ☺

Cilj Village 11 Factory je da kreira šminku i proizvode za negu lica i tela koristeći najkvalitetnije sastojke iz prirode koji pre svega neguju kožu. Pored toga, Village 11 Factory proizvodi su prepoznatljivog i jedinstvenog pakovanja. Naime, brend koristi koncept ekscentričnog naučnika Dr Geek-a kako bi preneo zanimljivu poruku o njihovom pristupu kreiranja inovativnih kozmetičkih formula: inovativnost na zabavan način!

Amorina kozmetika

Korejska kozmetika ili K-beauty je fenomen koji postaje sve popularniji u Evropi i Americi. Odnosi se na posebno osmišljene rituale nege koji dolaze iz Južne Koreje i pre svega su fokusirani na zdravlje kože i mladolik, svež izgled. Upravo takve proizvode i nudi Village 11 Factory, dobitnik mnogobrojnih nagrada za inovativnost i kvalitet svojih proizvoda.

Amorina Cosmetics nudi širok asortiman proizvoda Village 11 Factory: od krema sa puževom sluzi i popularnih  sheet maski do cushion pudera i ruževa za usne prelepih nijansi. 

Probajte Village 11 Factory proizvode! Sigurni smo da ćete biti oduševljeni kvalitetom, mirisom i pakovanjem! ☺

{#emotions_dlg.hand}